Siguran prevoz pacijenata - Blog - SAFE TRANS

PREVOZ PACIJENATA
PROFESIONALNO, BRZO, RADIMO NON-STOP!

 

Od trenutka poziva iz Beograda, stizemo za max 20 min!

Ako imate neko pitanje ili vam je potreban savet SAFE TRANS je tu 24h za vas!

O KVALITETU NASEG RADA,NAJBOLJE GOVORI USPESNA SARADNJA KOJU SMO OSTVARILI SA NASIM KLIJENTIMA!

Siguran prevoz pacijenata

Siguran prevoz pacijenata sa nedostupnih područja

Udaljenost, vremenski, uslovi nepristupačnost terena, sve su to parameti koji utiču na siguran transport pacijenata na željenu lokaciju.

Ako se tome doda i vitalna ugroženost pacijenta, te vremenski faktor, na čijem tajmeru je svaka mili sekunda najvažnija stvar po život ugroženog lica, odabir tima za visoko profesionalno obavljanje zadataka je ključ rešenja problema koji posedujete samo vi.

Naš tim ultimativno pripremljenih lekara i medicinskog osoblja je tu za vas u svakom datom trenutku.

Proces transporta pacijenata se vrši od trenutka odluke o prevozu pacijenta te sve do lociranja pacijenta na sigurno i željeno mjesto.

To uključuje pripremu i razvoj logistike uz sve potrebne medicinske i paramedicinske parametre koji iziskuju ovakav vid delovanja. 

Naša osnovna nit u procesu je nedozvoliti da bazični problemi remete rad našeg tima.

Svaka naša misao je povezana i usredsređena na to kako sprečiti svaki mogući problem. Goreća tačka svakog trasporta lica u potrebi jeste obezbediti dovoljan izvor lekova, te visoko tehnološke medicinske opreme.

Svesni da trenutni uslovi života iziskuju stalno usavršavanje i adekvatne odgovore na sve ukupno stanje pojedinca pa i društva u kojem delujemo, potrudili smo se da u svakom trenutku pružimo komfornost kao i prevozna sredstva adekvatna za sve vremenske i terenske potrebe.

Svi vidovi razvoja od medicinske opreme do visoko kavalifikovanog kadra koji se u svakom trenutku sve više edukativno usavršava su doveli da ispunimo sve medicinske standarde te što se tiče sfere međunarodnog transporta pacijenata saradnja sa SAFE TRANS je zagarantovana I osuđena samo i isključivo na uspeh. 

Kako znamo da ovakve situacije prouzrokuju neuobičajeno veliku dozu stresa, potrudili smo se da mi budemo tu uz vas, pružajuci podršku tako da vašu brigu smanjimo na najmanju moguću meru.

Na vama je da reagujete na vreme i da izaberete nas kao najsigurniju potrebnu soluciju u procesu transporta pacijenata koji su često i vaši najmiliji.


Prevoz bolesnih lica
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 19 June 2024