Sanitetski prevoz - Blog - SAFE TRANS

PREVOZ PACIJENATA
PROFESIONALNO, BRZO, RADIMO NON-STOP!

 

Od trenutka poziva iz Beograda, stizemo za max 20 min!

Ako imate neko pitanje ili vam je potreban savet SAFE TRANS je tu 24h za vas!

O KVALITETU NASEG RADA,NAJBOLJE GOVORI USPESNA SARADNJA KOJU SMO OSTVARILI SA NASIM KLIJENTIMA!

Sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz

Sekunde ponekad znače život; toplina ljudske reči i osmeha odagnava strah i stres; stručnost, ozbiljnost i iskustvo sanitetske ekipe ulivaju nadu i poverenje, da će svaka situacija imati šanse za srećan završetak.

Mi nismo lekari i ne možemo vas izlečiti, ali smo tu da vam pomognemo, da od svoje kuće stignete gde god da je to potrebno, ma u kako teškom stanju da se nalazite, odnosno, da dođete do mesta na kome će vam biti pružena adekvatna medicinska pomoć i nega.

Sanitetski prevoz
Sanitetski prevoz
Sanitetski prevoz

Za bolesnu osobu, često je dug put i od kreveta do toaleta; možete li onda samo da zamislite, koliko udaljeno izgleda neki grad u Nemačkoj ili Švajcarskoj, gde je smeštena ustanova u koju treba da budete primljeni i lečeni?

Vaša noga ili ruka možda su u gipsu i imobilisane; nepokretni ste ili teško pokretni; veoma ste stari, iznemogli, hronično oboleli... Vaši bližnji imaju komforne automobile, ali sve to nije dovoljno da biste sebezbedno prevezli od tačke A do tačke B, a da se pri toj vožnji dodatno ne ugruvate, ili da vam se stanje ne pogorša i sl. 

Ono što je bitno da znate, to je da u takvim okolnostima NE BI TREBALO RIZIKOVATI. Za zdravog čoveka, sve je jednostavno i lako, a za obolelog – obične situacije predstavljaju nerešive prepreke i probleme. Mi to znamo, i zbog toga i postojimo.

Gde god da se nalazite – doći ćemo po vas i to – NAJBRŽE, NAJEFIKASNIJE, NAJSIGURNIJE.

Gde god da treba da stignete – mi ćemo vas prevesti – NAJPOUZDANIJE, NAJBEZBEDNIJE, NAJUDOBNIJE.

Kako god da se osećate i u kakvom god da ste stanju – olakšaćemo trenutke kroz koje prolazite – LJUDSKOM TOPLINOM I STRUČNIM ZNANJEM. 

Sanitetski prevoz u zemlji

Pretvorili smo Srbiju i Evropu u „jedan grad", zbog toga što je za nas sve BLIZU, jer smo UVEK BRZI I SPREMNI. Imperativ našeg rada jeste da ne postoje nerešive situacije, odnosno, da na svaki zadatak možemo adekvatno da odgovorimo. Vozni park sanitetskog prevoza SAFE TRANS čine nova i moderna vozila, koja redovno prolaze kroz sve tehničke preglede i kontrole. Vozači su ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj struci, a medicinsko osoblje koristi najsavremeniju opremu (kardio stolica, defibrilator, kiseonik, intubaciona i respiratorna oprema, EKG, aspirator...), što sve omogućava da pravovremeno reagujemo u nepredviđenim situacijama. 


Sanitetski prevoz u inostranstvu

U praksi, često se događa da nam se jave pacijenti koji žele da budu prevezeni do bolnice koja se nalazi van granica naše zemlje. Putovanje na dugim relacijama, često ume da predstavlja napor i za sasvim zdravog čoveka, a kamoli za obolelu osobu. U SAFE TRANS-u to uvek imamo na umu, i stoga se trudimo da što manje osetite sve te pređene kilometre i da u mislima imate samo nadu i veru u sopstveni oporavak, boljitak i ozdravljenje. 


Sanitetski prevoz – iskustva

Nas ne morate da čekate – od trenutka kada nas pozovete, mi smo već spremni i opremljeni, i polazimo do vašeg doma ili drugog mesta sa koga započinjete svoje putovanje. Bez obzira na vremenske uslove, tj. da li je zimsko doba godine i kolovozi su zaleđeni, ili su tropske letnje temperature – sa nama ćete biti zbrinuti na najbolji mogući način; vozila su klimatizovana, tako da će put biti prijatan, a medicinsko osoblje je spremno u svakom trenutku da vam izmeri pritisak, šećer, pruži terapiju koju koristite...

Svesni smo da je prevoz pacijenata jedna vrste stresa, kako za bolesnika, tako i za članove porodice, te smo zbog toga preduzeli sve moguće i raspoložive mere da nelagodnosti bilo koje vrste svedemo na minimum; želimo da vam ostanemo u lepom sećanju, pre svega kao ljudi, a onda i kao osoblje koje je predstavljalo sigurnost u kriznim trenucima, kada vam je bilo ugroženo ono najvrednije što svaki čovek ima, a to je – zdravlje. 


Prevoz bolesnih lica
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 19 June 2024